BUITEN


BUITENSESSIE


Bij een buitensessie zoeken we samen met de hond(en) een mooi plekje op om foto’s te maken, eventueel met een korte wandeling. Mijn buitensessies zijn heel ongedwongen en ik  "laat het gebeuren", eerder dan dat ik het perfecte plaatje creëer. Daarbij zorg ik samen met jou als baas natuurlijk wel voor wat sturing.


De sessies worden standaard gehouden in Heerlen. Er zijn diverse plekken waar je uit kunt kiezen, o.a. de Brunssummerheide, afhankelijk van je wensen. Sinds kort heb ik ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een afgesloten privé terrein met gras, zand en water. Een geweldig plekje, met als grote voordeel dat er verder ook geen honden aanwezig zullen zijn.


Net als bij de studiosessies kun je kiezen uit diverse sessies, met het belangrijkste verschil het aantal  foto’s. dat erbij inbegrepen is. De prijzen zijn vanaf €75


De buitensessies kunnen natuurlijk ook op andere locaties in Nederland of België plaatsvinden. De prijzen blijven gelijk,. Wel komen er reiskosten bij (€0,20 per gereden km). Het is dan ook altijd de moeite waard om te kijken of er meer geïnteres-seerden zijn op dezelfde locatie, bijvoorbeeld vrienden of buren.Heb je vragen of of wil je een buitensessie boeken?

Gebruik het contactformulier

of mail:

LillyAnnPhotography@gmail.com

Meer weten? Klik door .....