SESSIE

Fotosessie

Bij Lilly Ann Photography ligt de nadruk op hondenfotografie in de studio. Natuurlijk zijn andere huisdieren, kinderen en volwassenen ook van harte welkom. En ook buitensessies zijn mogelijk.


Groeisessie

Speciaal voor puppy's heb ik groeisessies. Daarbij kom je met je hond in zijn eerste leversjaar meerdere keren naar de studio. Zo brengen we alle veranderingen van pup tot puber mooi in beeld. Van iedere sessie ontvang je meerdere foto's en achteraf maak ik een mooie collage waarin de groei goed te zien is.


Meer weten? Stuur vrijblijvend een mail naar LillyAnnPhotography@gmail.com


Wie ik ook voor de lens heb het belangrijkste blijft voor mij dat het een ontspannen sessie is en dat het model het ook leuk vind. Ik plan een sessie dan ook altijd ruim in en werk over het algemeen niet op tijd.


Zowel bij de studio als buitensessies kun je kiezen uit diverse sessies, met het grootste verschil het aantal foto's dat erbij is inbegrepen. Na de sessie ontvang je een link naar je persoonlijk album, daar zoek je zelf de mooiste foto's uit. Deze foto’s werk ik netjes voor je af en die ontvang je als hoge resolutie digitalen. Je kunt ze zelf op gewenst  materiaal /formaat laten afdrukken.


Sessies worden in gezamenlijk overleg ingepland. Dit kan op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond of in het weekend overdag

Kopfoto's

Ik heb een enorme voorkeur voor kopfoto van honden. Voor mijn gevoel kun je daar zoveel karakter in vastleggen.


Speciaal daarvoor kun je een kopfoto-sessie boeken voor €50. Dit is inclusief 3 Hoge Resolutie digitalen. Uiteraard bepaal je zelf de achtergrondkleur.


Deze sessie is alleen te boeken op woensdag-, donderdag- of vrijdagavond.

Meer weten? Klik door .....