STUDIO

STUDIOFOTOGRAFIE


Mijn studio is gevestigd in Heerlen  op het terrein van C'mill. Een bedrijventerrein waar ik helemaal 'mijn plekje' heb gevonden. Omdat ik buiten kantoortijden werk, avonden en weekenden, is het heel erg rustig op het terrein en is er weinig afleiding voor de dieren. Ik zorg altijd dat ik ruim de tijd heb, zodat we in een ontspannen sessies tot de mooiste foto's kunnen komen.


In de studio zijn diverse achtergronden en leuke accessoires aanwezig in de studio. Vaak werk ik met een neutrale grijze achtergrond, deze heb ik dan ook standaard klaar hangen. Maar natuurlijk mag je zelf kiezen (of in overleg) welke achtergrond je wil. Accesoires liggen klaar in de studio en kunnen altijd gebruikt worden, maar natuurlijk mag je ook zelf iets meenemen of voor puur natuur gaan.


Natuurlijk is studiofotografie niet alleen voor honden. Andere huisdieren, kinderen en volwassenen zijn ook van harte welkom en zal ik met net zoveel liefde op de foto zetten.


Studiosessies kun je boeken op woensdag-, donderdag-, en vrijdagavond (vanaf 18:30 uur) en in de weekenden overdag. Er kan altijd gekozen worden uit diverse sessies, met als grootste verschil het aantal digitale foto's die je erbij krijgt. Sessies zijn vanaf €75

Ik heb een enorme voorkeur voor kopfoto van honden. Voor mijn gevoel kun je daar zoveel karakter in vastleggen.


Speciaal daarvoor kun je een kopfoto-sessie boeken voor €50. Dit is inclusief 3 Hoge Resolutie digitalen. Uiteraard bepaal je zelf de achtergrondkleur.


Deze sessie is alleen te boeken op woensdag-, donderdag- of vrijdag-avond.

Kijk ook even op de Agenda-pagina voor eventuele sessiedagen in de studioHeb je vragen of of wil je een studiosessie boeken?

Gebruik het contactformulier

of mail:

LillyAnnPhotography@gmail.com

Meer weten? Klik door .....