AGENDA

Agenda

In de agenda vind je speciale foto-dagen. Van sessiedagen op locatie tot een themadag in de studio. Ik probeer met regelmaat sessiedagen te organiseren, meestal geld op deze dagen een gereduceerd tarief.

Nieuwsbrief

 

De Lilly Ann Photography nieuwsbrief is helemaal nieuw. De planning is dat deze ongeveer 1 keer per maand verstuurd wordt via de e-mail. Hierin wordt je op de hoogte gebracht van sessiedagen, in mijn studio of op locatie. Leuke verhalen over de sessies of een bijzondere hond die ik op de foto mocht zetten. Heb je vragen of suggesties voor de nieuwsbrief stuur dan gerust een mail of gebruik het contactformulier. Zo kun je je ook aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

20 Oktober

Mijn mobiele studio staat die dag bij de Boerenbond in Landgraaf. Tussen 10:00 en 16:00 uur is iedereen welkom om zijn huisdier op de foto te lasten zetten. De sessies zijn NIET op afspraak en geheel gratis. Iedereen ontvangt van de Boerenbond een gratis afdruk.

 

27 Oktober

Mijn mobiele studio staat die dag op bij Stichting Animals Faith om geld in te zamelen voor hun opvanghonden. Voor slecht €15 euro kun je je huisdier op de foto laten zetten en krijg je 2 Hoge Resolutie digitalen. Voor meer informatie of aanmelden gebruik het contactformulier of mail LillyAnnPhotography@gmail.com.

 

 

Heb je vragen over een sessiedag of wil je een sessiedag organiseren?

Gebruik het contactformulier

of mail:

LillyAnnPhotography@gmail.com

Meer weten? Klik door .....