NIEUWS

Het begon als een leuk uitdaging voor mijzelf, honden fotograferen die een brokje vangen. Het bleek nog iets moeilijker als dat ik had gehoopt, kwa belichting, maar zeker ook om de kop er mooi naar voren gedraaid op te krijgen. Maar uiteindelijk heb ik wel een resultaat waar ik super trots op ben en ben ik er klaar voor om de vang-sessies ook aan te bieden.

 

Tot 31/12/2018 is de vang-sessie te boeken voor €50 (dezelfde prijs als de kopfoto-sessie). Dit is inclusief 3 HR digitalen die je zelf mag uitzoeken uit de gemaakte foto's.

* Voor 2019 zal de prijs iets worden verhoogd zodat deze meer in verhouding staat met de tijd van de sessie en bewerking.

Vragen of interesse in een fotosessie? Stuur mail naar LillyAnnPhotography@gmail.com of gebruik het contactformulier

Brokjes vangen en gefotografeerd worden., dat is voor de meeste honden toch echt een feestje

Kerstsessies

Net als voorgaande jaren zijn er ook dit jaar weer speciale kerstsessies. Er kan gekozen worden uit 2 opstellingen. Een 'gezellige bij de kerstboom-set' en een 'winter wonderland-set'. Meer info volgt in de komende dagen

Nieuwsbrief

 

De Lilly Ann Photography nieuwsbrief is helemaal nieuw. De planning is dat deze ongeveer 1 keer per maand verstuurd wordt via de e-mail. Hierin wordt je op de hoogte gebracht van sessiedagen, in mijn studio of op locatie. Leuke verhalen over de sessies of een bijzondere hond die ik op de foto mocht zetten. Heb je vragen of suggesties voor de nieuwsbrief stuur dan gerust een mail of gebruik het contactformulier. Zo kun je je ook aanmelden of afmelden voor de nieuwsbrief.

Meer weten? Klik door .....