BEWERKING

Fotobewerking

Naast fotografie doe ik ook aan fotobewerking. Alle foto's die worden afgeleverd bij de fotosessie worden uiteraard netjes afgewerkt. Lijnen worden weggewerkt, vieze oogjes worden schoon gemaakt en eventuele wondjes of schrammen worden op verzoek weg gehaald.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de foto's achteraf extra te laten bewerken. Dat kan van alles zijn, honden samenvoegen, een andere achtergrond of vlinders erbij, Hieronder heb ik een aantal voorbeelden beschreven, maar de mogelijkheden zijn vaak zo groot als de fantasie rijkt. Heb je vooraf al een idee overleg het dan, dan kunnen we er bij de sessie rekening mee houden.

Puppy collage

Bij het maken van puppy foto's bij de fokker is het natuurlijk super als het lukt om een goede foto te maken van het complete nest. Vaak staan helaas niet alle puppy's er op hun best op, er is er altijd wel één die de ogen dicht heeft. Een collage is dan een goed en mooi alternatief.

Groei collage

De groeicollage laat de groei en verandering van een puppy zien. Deze collage krijg je gratis bij de groeisessie. Ook maak ik deze gratis als je 3  sessies in het 1ste jaar bij mij hebt gedaan. Indien ik ook foto's bij de fokker heb gemaakt kunnen deze ook verwerkt worden in de collage

Groepsfoto

Een goede groepsfoto is niet altijd makkelijk te maken. Alle honden moeten netjes blijven zitten en er ook nog leuk opstaan. Soms levert het maken van dit soort foto's de nodige stress op voor hond en baas. Een collage is dan altijd een optie. Alle honden worden individueel mooi op de foto gezet en ik maak er een mooi totaalplaatje van. Hiervoor kunnen de honden ook op meerdere dagen worden gefotografeerd.

logo-2
BentoExtra4
Demien
4R6A1977Water
Kenzo1

Individuele bewerkingen

Alle foto's kunnen naar wens worden bewerkt. Dat kan van alles zijn. Bewerken naar zwart/wit of een tekst toevoegen aan een foto. Ook het toevoegen van vlinders of andere dieren is mogelijk. Maar ook bijvoorbeeld het verwerken van een over-leden huisdier in de door mij gemaakte foto.

 

 

Heb je zelf een idee en vraag je je af of dit tot de mogelijkheden behoort stuur dan vrijblijvend een mail naar LillyAnnPhotography@gmail.com

Meer weten? Klik door .....