PROJECTEN
RasSessies
Beagle
Finse Lappenhond
Berghond van de Maremmen
HaarlozeTerrier
AustralianCattleDog
Duitse Herdershond Stokhaar
Belgische Herdershond, Tervuerense
Bullmastiff

RASSEN-PROJECT


Het rassenproject is geboren (zoals alles) uit mijn liefde voor honden. Ik ziet iedere hond graag zo mooi mogelijk op de foto. Maar ben me er ook van bewust dat uiterlijk niet het belangrijkste is. Zeker niet bij de keuze voor een hond.

Daarom wil ik hier naast mooie foto's maken van de diverse rassen die Nederland rijk is ook informeren over de specifieke rassen.


Ik hoop nog steeds om zo veel mogelijk rassen hiervoor op de foto te zetten, Hiervoor ben ik altijd op zoek naar modellen (met stamboom).Interesse om met je rashond langs te komen in mijn studio? Stuur dan een mail of neem contact op via Facebook.

Herplaatsers in de spotlight


Al jaren is er binnen onze roedel plek voor een herplaatser. Ik weet hoe het voelt om een hond een nieuwe kans in het leven te kunnen geven. Maar ik weet ook dat het vaak niet zo simpel is en dat de meeste voor de rest van hun leven die rugzak met zich mee dragen. Des te meer respect voor degene die die gouden mand en toekomst bieden aan een hond die niet zo goed gestart is in het leven.  


Ieder herplaatsen heeft zo zijn verhaal hoe hij toch uiteindelijk zijn geluk heeft gevonden. 

Hoe mooi is het om een hond een tweede kans op geluk te geven. Met liefde zet ik deze herplaatsers op de foto en deel het verhaal er achter. Om daarmee niet alleen de hond maar op zijn baas (en eventueel de rescue-stichting) in de spotligt te zetten. Misschien kunnen we met al die verhalen samen bereiken dat er meer mensen nadenken over adoptie, want iedere geredde hond is er 1.


Interesse om met je herplaatser langs te komen in mijn studio? Stuur dan een mail of neem contact op via Facebook.

Rescue
Bruno
Mischa
Wodan
Eros
Mio

Meer weten? Klik door .....