FOTOSESSIE

Welkom bij Lilly Ann PhotographyMisschien is het de eerste keer dat je een fotosessie met je huisdier doet of de eeste sessie bij Lilly Ann Photography. De meesten vinden zo'n sessie een beetje spannend, want het is altijd afwachten hoe het zal gaan. Zeker als je met je huisdier komt, dan is het toch vaak onvoorspelbaar. Dat maakt een sessie ook leuk en houdt ook een studiosessie spontaan.

Er zijn weinig dieren die mooi gaan zitten en waarvan ik in een paar minuten een hele serie foto's heb. De meeste maken het altijd wel een beetje een uitdaging. Ik pas de sessie aan op het gedrag van de hond en wat hij wel of niet aankan. Probeer je dan ook niet druk te maken over hoe de sessie zal gaan en raak niet gefrustreerd als een sessie niet helemaal gaat zoals je had verwacht. Met rust en liefde krijgen we altijd de mooiste foto's.

Mijn studio is gelegen op bedrijventerrein C-mill. Alle sessies zijn op afspraak en er zijn nooit andere honden of mensen aanwezig. Zo zijn er minimaal afleidingen voor mens en dier, wat altijd bevorderlijk is voor een ontspannen sessie.

Uiteraard is er een groot assortiment aan achtergron-den en assecoires aanwezig.


Heb je een vraag of interesse in een sessie? Stuur dan een berich via het contactformulier.STUDIO SESSIE

BUITEN SESSIE

Buitensessies kunnen op iedere gewenste locatie. Kom je naarHeerlen dan heb ik een aantal mooie suggesties. Maar ik kan voor een buitensessie ook naar jou toe komen.


Heb je een vraag of interesse in een sessie? Stuur dan een berich via het contactformulier.


FOKKERS & NESTEN

Ik werk graag samen met fokkers om hun honden en nesten mooi in beeld te bregen. Puppyfoto's van een nest kan zowel bij de fokker thuis als in mijn studio. Ook is het mogelijk om een nakomelingen project te doen, waarbij we baasjes uitnodigen om met hun hond naar de studio te komen om zo een nest op latere leeftijd in beeld te brengen.


Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Stuur voor vragen een berichtje via het contactformulier

BEDRIJF OF VERENIGING

Wil je als bedrijf Lilly AnnPhotography uitnodigen voor een fotosessies of samenwerken? Hier sta ik altijd voor open. 


Stuur mij een berichtje via het contactformulier, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.