FOTOSESSIE

Na een aantal mooie jaren sluit de studio van Lilly Ann Photography 


Toen ik een paar jaar geleden mijn studio opende had ik alleen maar kunnen hopen dat ik zo voor mooie honden voor mijn lens zou krijgen. Ik heb enorm genoten van  al die mooie modellen en gezellige sessies. Ik wil iedereen bedanken voor de afgelopen jaren! 

Jammer genoeg ben ik op een punt gekomen dat  het verstandig is om mijn studio te sluiten. Eind dit jaar gaan de deuren definitief dicht. Heb je nog interesse in een sessie wacht dan niet te lang met deze te boeken. Niet alleen zijn de beschikbare plekken beperk ook zullen een groot deel van de achtergronden verkocht worden, dus niet meer beschikbaar zijn.


Waar kun je vanaf 2022 nog voor terecht bij Lilly Ann Photography?

  1. Natuurlijk voor een mooie buitensessie.
  2. Tevens kun je als fokker nog steeds een nest-foto-sessie bij mij boeken, daar kom ik net als voorheen gewoon voor bij je thuis.
  3. Heb je een dierenwinkel, trimsalon, hondenvereniging of gewoon een mooie beschikbare ruimte? Dan kunnen we altijd samen kijken of we een dagje de studio daar kunnen opzetten.


Mijn studio is gelegen op bedrijventerrein C-mill. Alle sessies zijn op afspraak en er zijn nooit andere honden of mensen aanwezig. Zo zijn er minimaal afleidingen voor mens en dier, wat altijd bevorderlijk is voor een ontspannen sessie.

Uiteraard is er een groot assortiment aan achtergronden en assecoires aanwezig.

** Lees ook het bericht hierboven **

Heb je een vraag of interesse in een sessie? Stuur dan een berich via het contactformulier.STUDIO SESSIE

BUITEN SESSIE

Buitensessies kunnen op iedere gewenste locatie. Kom je naarHeerlen dan heb ik een aantal mooie suggesties. Maar ik kan voor een buitensessie ook naar jou toe komen.


Heb je een vraag of interesse in een sessie? Stuur dan een berich via het contactformulier.


FOKKERS & NESTEN

Ik werk graag samen met fokkers om hun honden en nesten mooi in beeld te bregen. Puppyfoto's van een nest kan zowel bij de fokker thuis als in mijn studio. Ook is het mogelijk om een nakomelingen project te doen, waarbij we baasjes uitnodigen om met hun hond naar de studio te komen om zo een nest op latere leeftijd in beeld te brengen.


Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Stuur voor vragen een berichtje via het contactformulier

BEDRIJF OF VERENIGING

Wil je als bedrijf Lilly AnnPhotography uitnodigen voor een fotosessies of samenwerken? Hier sta ik altijd voor open. 


Stuur mij een berichtje via het contactformulier, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.