FOTOSESSIE

Lilly Ann's Studio is gesloten maar Lilly Ann Photography stopt niet 


Toen ik een paar jaar geleden mijn studio opende had ik alleen maar kunnen hopen dat ik zo voor mooie honden voor mijn lens zou krijgen. Ik heb enorm genoten van  al die mooie modellen en gezellige sessies. Ik wil iedereen bedanken voor de afgelopen jaren! 

Jammer genoeg ben ik op een punt gekomen dat  het verstandig is om mijn studio te sluiten. Eind dit jaar gaan de deuren definitief dicht. Een studio-sessie boeken is niet meer mogelijk.


Met het sluiten van de studio stopt ook de onderneming "Lilly Ann Photography". Dat houd natuurlijk niet in dat ik stop met fotograferen, maar toch veranderen twee belangrijke dingen. Natuurlijk ten eerste dat er geen studio meer is, maar ook dat niet meer iedere vrije minuut besteed wordt aan de uit de hand gelopen hobby. Sessies zullen alleen nog in het weekend worden ingepland.

Waarvoor kun je in 2022 terecht bij Lilly Ann Photography 

BUITEN SESSIE

Buitensessies kunnen op iedere gewenste locatie. Kom je naar Heerlen dan heb ik een aantal mooie suggesties. Maar ik kan voor een buiten-sessie ook naar jou toe komen.


Honden hoeven niet los te kunnen, ik gebruik een stevige showlijn die in de nabewerking wordt weggewerkt. Reageert je hond fel op andere honden dan is het natuurlijk wel verstandig om te kiezen voor een rustige locatie.


De sessie draaid om de hond(en), maar natuurlijk is er op het einde van een sessie altijd de mogelijkheid om samen met je hond op de foto te gaan. Ik doe echter geen familie-sessies!


In overleg wordt een geschikte datum geprikt voor een fotosessie. Na-tuurlijk zijn we altijd afhankelijk van het weer, bij slecht weer zal een sessie dan altijd worden verplaatst naar een latere datum.


Heb je een vraag of interesse in een sessie? Stuur dan een berich via het contactformulier.


FOKKERS & NESTEN

Ik werk graag samen met fokkers om hun honden en nesten mooi in beeld te bregen. Voor puppyfoto's van een nest heb ik een mobiele studio waarmee ik aan huis kom. Dit kan vanaf de dag van geboorte tot de puppy's het nest verlaten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een buiten-sessie te doen.


Ik vertel graag meer over de mogelijkheden. Stuur voor vragen een berichtje via het contactformulier