CONTACT

ADRES

Bedrijventerrein C-mill

Jan Campertstraat 7 - Unit 0.25

6416 SG Heerlen

EMAIL

LillyAnnPhotography@gmail.com

Mail wordt meestal binnen 48 uur beantwoord.

TELEFOONNUMMER

06-21106607 Alleen voor SMS & Whatapp (Telefonisch ben ik slecht/niet bereikbaar).

Er kan altijd gekozen worden uit verschillende sessies, daarom geef ik bij voorkeur eerst informatie over sessies en prijzen alleen via mail, SMS, WhatsApp of FBmesenger.

 

 

CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag of wil je je inschrijven voor de nieuwsbrief?

Stuur dan een mail of gebruik het contactformulier hieronder. Mocht je binnen 24 uur geen reactie hebben op het formulier, dan wil ik je vragen om alsnog een mail te sturen.

 
 
 
 

ALGEMENE INFORMATIE

Het auteursrecht van de foto’s en of digitale bestanden blijft ten alle tijde bij Lilly Ann Photography. De foto’s mogen niet zonder overleg worden gebruikt voor commerciële doeleinden, worden bewerkt of zonder logo geplaatst worden op social media. ** Alle prijzen zijn inclusief BTW

Zijn de foto's wel bedoeld voor commerciële doeleinden of bewerking overleg dit dan vooraf, dan kan ik je vooraf laten weten of er een andere prijs geld.

 

AVG - Europese privacywetgeving:  Lilly Ann Photography bewaart geen klantengegevens. Emailadressen die bewaard worden voor de nieuwsbrief zijn verder niet gekoppeld aan persoonsgegevens. Adresgegevens worden verwijdert uit de administratie nadat een product is opgestuurd of ik langs ben geweest voor een fotosessie. Adressen op aangemaakte facturen blijven wel in mijn administratie, deze worden uiteraard niet gedeeld met derden.

Meer weten? Klik door .....