WELKOM

Welkom op de pagina van Lilly Ann Photography

 

Mijn naam is Lilian en ik ben Lilly Ann Photography. Samen met mijn vriend en 5 honden woon ik in Heerlen (Zuid Limburg). Ik heb twee passies in het leven, honden en fotografie. Vanuit die liefde is  Lilly Ann Photography geboren.  Mijn hart ligt bij  honden en ik geniet van iedere hond die ik op de foto mag zetten.

 

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het fotograferen van mijn eigen honden tijdens wandelingen. De eerste jaren fotografeerde ik alleen buiten, maar na de aankoop van mijn eerste (simpele) studioset ging er een hele nieuwe wereld voor mij open. Het is zo'n mooie uitdaging om met geduld, liefde en de juiste belichting een hond op een natuurlijke manier op de foto te zetten ondanks dat het niet in zijn natuurlijke omgeving is.

 

Ondanks dat mijn basis ligt bij hondenfotografie zijn andere huisdieren en mensen natuurlijk ook van harte welkom in mijn studio en zal ik ze met net zoveel liefde en passie op de foto zetten.

 

Naast het fotograferen is ook de bewerking van foto's iets wat ik graag doe. Uiteraard worden alle foto's netjes bewerk voordat ze worden afgeleverd. Maar met photoshop kan nog zoveel meer, ik vind het dan ook heel leuk om daar mijn creativiteit los te laten.

Op deze site vind je informatie , maar vooral heel veel foto's.


Vragen staat altijd vrij!


Heb je vragen of opmerkingen na aanleiding van deze site? Wil je meer  informatie over de fotosessies? Heb je een 'gek' idee en wil je weten of dit tot de mogelijkheden hoort? laat het mij dan weten. Er is heel veel mogelijk en ik sta altijd open voor nieuwe ideeen, projecten en samenwerkingen.


Gebruik het contactformulier

of mail:

LillyAnnPhotography@gmail.com

Meer weten? Klik door .....